Info franchising: 0362 15 41 707

Tirana

270,00

BLEJ ABONIMIN ON-LINE!

Me çmimin promovues 2990 lekë në muaj keni te perfshire:
Palester per te gjitha ditet e javes pa kufizime kohor
Llampa nxirese pa limit
Kurse ne grup live dhe virtuale pa limit
Pije energjike pa limit
Platforma vibruese pa limit
Masazh relax pa limit
Zona funksionale
Sauna

Pas blerjes on-line, duhet ta formalizoheni porosine tuaj duke paraqitur faturen e pageses, qe do te vijne ne e-mailin tuaj, tek recepsioni.

 

CMIMI TOTAL: 270,00€ (35.880 LEKE)
COD: TIR Categoria:
Serve aiuto?